Livrare

In functie de tipul de produs comandat, produsele cumparate din magazinul online SEZAR pot fi livrate:
– prin Transportatori
– prin curier

Livrarile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Romaniei, Din motive logistice, comenzile ce contin produse voluminoase sau cele care necesita montaj, se livreaza prin transportatori . Produsele reduse ca dimensiuni si volum sunt livrate prin curier.

Costurile de livrare sunt calculate automat in cosul de cumparaturi, dupa introducerea adresei de livrare.
 Pentru produsele livrate prin curier se percepe o taxa fixa de livrare.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval cuprins intre 2 zile- si 14 zile de la data confirmarii comenzii, pentru produsele cu mentiunea “Livrare din stoc”. Pentru produsele cu mentiunea “Produs disponibil la comanda” livrarea se face in termenul mentionat de consilieri nostri. Acest termen poate varia de la furnizor la furnizor.

Returul produselor

SEZAR  ofera clientilor cumparatori in calitate de persoane fizice serviciul de returnare a produselor achizitionate din magazinul online in termen de 14 zile de la livrarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare si cu prevederile din Termenii si conditiile www.sezar.ro.

Prin exceptie, nu vor putea fi returnate:

– produsele confectionate sau personalizate conform specificatiilor clientilor (metrajele materialelor textile, tapete etc.) ori mobilierul configurat si produs la comanda pe culorile, compozitiile, materialele sau dimensiunile solicitate de clienti (dressinguri, canapele, fotolii, mobilier living etc.);

– produsele care prezinta riscuri din punct de vedere al sanatatii si igienei: perne,saltele.

Pentru a procesa cu rapiditate returul, te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Dupa transmiterea acestuia, vei primi in scurt timp un mesaj de confirmare, impreuna cu informatiile necesare pentru finalizarea returului.

Pregateste produsele pentru retur prin impachetarea intr-un ambalaj solid sau in ambalajul lor original , pentru a preveni deteriorarea acestora la transport.
Costurile de returnare a produselor (prin curier sau printr-un transportator) sunt în sarcina ta.

Restituirea sumelor provenite din retururi

 Iti vom rambursa contravaloarea returului in termen de 14 zile de la data primirii notificarii de retur la tine, astfel:

– pentru comenzile achitate cu cardul: prin restituire in contul bancar asociat cardului cu care ai efectuat plata;

– pentru comenzile achitate prin transfer bancar: prin restituire in contul bancar pe care ni-l comunici in formularul de retur.

Vom putea totusi sa amanam rambursarea pana in momentul in care intram in posesia produselor pe care le returnezi sau pana in momentul in care ne prezinti o dovada ca ni le-ai expediat.

De asemenea, este bine de stiut ca daca produsele returnate de tine se afla intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi (lipsa componente sau accesorii, deteriorari estetice vizibile sau de natura functionala etc), ne rezervam dreptul sa reducem contravaloarea sumei pe care ti-o rambursam, in scopul readucerii produselor la starea initiala sau, dupa caz, pentru acoperirea diferentei de pret rezultate din revanzarea produselor respective ca produse folosite.
Sa introduci si formularul de retur ca cel de mai jos.